nieuwe namen voor pedro pico pop

Het Pedro Pico Pop festival in Raalte maakt zeven nieuwe namen van artiesten die op het MBI-terrein hun kunstje komen flikken. Moss, Hausmagger, Stefany June, Texas Radio, Tricklebolt, Magnetic Spacemen en Dead Man’s Silhouette komen op zaterdag 28 juni naar Raalte.

Moss is de band rondom Marien Dorleijn en stond op grote festivals als Lowlands, Pinkpop en is getekend bij platenlabel Excelsior. De band heeft bekende hits als ‘I Apologise’ op haar naam staan en bracht onlangs een nieuw album ‘We both know the rest is noise’ uit.

Hausmagger kennen we als de helft van het duo “Rembo en Rembo’’ en speelt Nederlandstalige rocknummers. Texas Radio won afgelopen week nog de Popprijs Overijssel 2014 en past goed in de line-up van Pedro Pico Pop.

Verder zijn nog bevestigd Tricklebolt (winnaar van de Wraak van Salland), Magnetic Spaceman, Dead Man’s Silhouette en Stefany June.

Eerde bevestigde het festival onder meer Fakkelbrigade, Fresku en Joost van Bellen voor de dance/hiphop-programmering. Tickets zijn verkrijgbaar via de website en kosten 17 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.