Home / archiefcentraal / nieuwe namen op nieuw podium ppp

nieuwe namen op nieuw podium ppp

Teethgrinder, Edge of Serenity, Komatsu, Baby Godzilla (UK) en Striking Justice. Dat zijn de eerste namen die op het Large Rockhand Stage staan tijdens Pedro Pico Pop in Raalte. Het festival slaat de handen ineen met Large Popmerchandising. Deze samenwerking met het in muziekmerchandise gespecialiseerde postorderbedrijf heeft geresulteerd in een nieuw podium Large Rockhand Stage. Op dit podium zal het wat steviger werk te horen zijn. Dit nieuwe podium is diep in de fabriekshal te vinden van de oude betonfabriek, dat als achtergrond dient voor het excentrieke festival.

Teethgrinder is een keiharde mix van grindcore, black metal, death metal, hardcore en sludge. Edge of Serenity uit Leeuwarden speelt experimentele melodische death metal. Komatsu is een sludgeformatie uit Eindhoven en speelt een mix van sludge, stoner en metal. De stijl van Komatsu wordt vergeleken met bands zoals Queens of the Stone Age, Mastodon, Monster Magnet en Karma to Burn. Het Britse Baby Godzilla tourde afgelopen februari nog met Limp Bizkit door Engeland. In juni komt deze punkband met een dosis speed metal naar Raalte. Tot slot brengt Striking Justice opnieuw een bezoek aan Pedro Pico Pop voor het tienjarig jubileum van het festival. Deze Hengelose band maakt melodische hardcore met een rock ’n roll groove.

De tiende editie van het eigenzinnige popfestival vindt plaats op zaterdag 28 juni op het MBI-terrein in Raalte. Tickets voor het festival zijn in de voorverkoop te verkrijgen via www.pedropicopop.com Binnenkort zullen nieuwe hip-hop- en dancenamen worden toegevoegd aan de line-up van het festival.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.