nieuwe jeugd ehboers in raalte

Raalte is tien nieuwe jeugd EHBO’ers rijker. EHBO Raalte heeft de kinderen opgeleid en afgelopen maandag konden ze hun diploma’s in ontvangst nemen. In ruim 20 lessen hebben zij geleerd wat je moet doen als iemand een ongeluk krijgt, hoe je de wonden kunt verbinden maar ook hoe je levensreddende handelingen moet uitvoeren.

Op 24 maart hebben ze tijdens hun examen laten zien dat ze de stof goed beheersen. Voor de leerlingen uit groep zeven en acht van de basisscholen de Korenbloem, Oostenwind, Vogelaar, Bolster en De Linderte was dit eerste echte examen best spannend. Maar het is ze allemaal gelukt.

Ook komend schooljaar kunnen kinderen van de basisschool uit groep zeven en acht weer meedoen aan een cursus Jeugd EHBO op de website van EHBO Raalte: ehboraalte.nl staat binnenkort weer meer informatie voor de nieuwe cursus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.