Home / archiefcentraal / nieuw sponsorconcept wagenmans wonen

nieuw sponsorconcept wagenmans wonen

Wagenmans Wonen in Lemelerveld stelt loungesets beschikbaar aan (sport)verenigingen, stichtingen, dorpsfeesten en andere aciviteiten in de regio. Deze mogen gratis geleend worden van Wagenmans Wonen. Dit is hun nieuwe sponsorconcept.

Wagenmans heeft voor deze actie twee loungesets aangeschaft met op de rugkussens reclame van het bedrijf. De banken bestaan uit verschillende elementen, waardoor je voor meerdere opstellingen kunt kiezen. De sets kunnen beide plaats bieden aan circa zes personen. Reserveren is mogelijk via www.wagenmanswonen.nl. Daarbij dienen de belangstellenden wel aan te geven voor welke activiteit ze de loungset(s) willen gebruiken.

Als Wagenmans Wonen het verzoek goedkeurt, kan de loungeset vlak voor het evenement worden opgehaald. “Voor niks”, benadrukt Bas. “We verwachten wel dat de set schoon en onbeschadigd weer terug wordt gebracht. Daarnaast is een voorwaarde dat de verenigingen en/of stichtingen via de social media kenbaar maken dat de loungeset door ons beschikbaar is gesteld en dat ze een leuke foto waar de bank op locatie staat te plaatsen.” De activiteit met de leukste ingezonden foto krijgt aan het eind van het zomerseizoen een waardecheque van 250 euro overhandigd van Wagenmans Wonen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.