nieuw in wijhe de koningsloop

In Wijhe is er tijdens Koningsdag een nieuwe sportieve activiteit: De Koningsloop van Wijhe. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn liefhebbers van sport. Daarom worden sinds vorig jaar voor kinderen de Koningsspelen georganiseerd. De Koningsloop is een hardloopevenement voor iedereen, gehouden op 26 april.

De loop is georganiseerd in samenwerking met Sportstimulering Olst-Wijhe en het Verenigd Comité Wijhe. Na het dagprogramma in het centrum, zal er om 19.00 uur gestart worden met een JuniorRen. De juniorRen is voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. De categorie 7 tot 12 jaar loopt de 1 mijl, de categorie 12-15 jaar loopt 2 mijl.

Na de JuniorREN starten de lopers van 16 jaar en ouder. Deze categorie loopt 4 mijl. De Koningsloop Wijhe zal zich door het centrum van Wijhe gaan bewegen. De start en finish zijn op het Van Dedemplein in het centrum van Wijhe.

Inschrijven is gratis en kan via het digitale inschrijfformulier op de website van Sportstimulering Olst-Wijhe; https://sow.olst-wijhe.nl of bij Elferink Mode. Op de website staat tevens meer informatie en de route van de loop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.