Home / archiefcentraal / nec supporters willen eagles belonen

nec supporters willen eagles belonen

Een aantal NEC-supporters heeft een actie op touw gezet om Go Ahead Eagles extra te motiveren voor de laatste speelronde. De Nijmegenaren zouden een aantal fusten bier beschikbaar stellen wanneer Eagles in eigen huis wint van Roda JC. Op die manier zou NEC namelijk directe degradatie ontlopen.

Aangezien NEC zelf moet aantreden tegen landskampioen Ajax, wordt er door de initiatiefnemers van de actie weinig van het eigen spel verwacht. Wanneer NEC verliest en Roda wint, liggen de Nijmegenaren uit de Eredivisie.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.