muzikantendag met workshop tim knol

Het Hoftheater houdt op zaterdag 12 april de eerste muzikantendag in Raalte. Dit is een dag voor muzikanten die graag verder willen met hun muziek. Er zijn deze middag en avond vier workshops en een lezing van Tim Knol.

Workshops hebben uiteenlopende onderwerpen. Zo kan de Engelse uitspraak geoefend worden. Deze workshop zal verzorgd worden door Susan Stiletti, zij schrijft onder andere teksten voor 3voor12 Overijssel. Er wordt aandacht besteed aan bandpromotie, deze workshop wordt gegeven door Atak Enschede. Ook zal er een demopanel zijn, waar professionals advies geven wordt over het nummer.

De middag wordt geopend door Tim Knol. Hij zal vertellen hoe zijn carrière is begonnen en wat hij er allemaal voor gedaan heeft. Daarnaast hebben deelnemers nog de mogelijkheid om naar de avondvoorstelling van Tim Knol te gaan. Hier moeten ze wel snel bij zijn, want vol=vol.

De hele dag zal plaatsvinden in het Hoftheater. Het eten zal verzorgd worden door Rianne van der List. Na het eten zal er tijd zijn om elkaar beter te leren kennen en aansluitend is het optreden van Tim Knol. De dag is gratis, er zal alleen een bijdrage voor het eten gevraagd worden.

De muzikantendag wordt mede mogelijk gemaakt door de Wraak van Salland, PopSport Overijssel, Kunstbende en HOFinSalland. Voor het bestellen van kaarten en voor meer informatie ga je naar de website: staging2.hofinsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.