muziekestafette genomineerd voor cultuurprijs

De Open Muziekestafette Heino is voor de tweede keer genomineerd voor de Raalter Cultuurprijs. Vorig jaar viel dit cultureel muziekfestival buiten de prijzen. Tijdens de laatste editie waren er 34 optredens van koren, orkesten, ensembles, solisten en leerlingen uit de Gemeente Raalte. Het derde Open Muziekestafette Heino trok 3000 toehoorders.

De Open Muziekestafette Heino slaat behoorlijk aan bij muziekminnend Salland tot ver daarbuiten. Binnen anderhalve week was het evenement volgeboekt. Er kwamen 46 aanmeldingen binnen. De Open Muziekestafette is nu ‘uitgebreid’ met de vrijdagavond. Op vrijdagavond 3 oktober begint het muzikale festijn en het gaat door op zaterdag.

Allerhande muziek komt voorbij. Het is dan een bijzonder Cultureel Muzikaal Evenement. De Stichting, bestaande uit Gerard Lammers, Flip Jonkman en Guus van Wifferen, is ingenomen met deze hernieuwde kansen. Een financiële injectie kan dit muzikale gebeuren ook best gebruiken

De feestelijke prijsuitreiking van de Raalter Cultuurprijs zal plaatsvinden op donderdag 22 mei 2014 vanaf 20.00 uur in het Hoftheater in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.