Home / archiefcentraal / muren van stro in t natuurlijk huus

muren van stro in t natuurlijk huus

Het nieuwe lokaal van ‘t Natuurlijk Huus wordt opgetrokken met muren van stro. Tijdens een workshop werden vorige week de eerste balen gelegd. De nieuwe ruimte is na de zomer beschikbaar als vergader-, les- en cursusruimte. Omdat ‘t Natuurlijk Huus dan twee ruimtes heeft, kun je er voortaan nog beter terecht met grotere groepen en zijn de mogelijkheden voor lunch of diner tijdens of borrelen na vergaderingen vergroot.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.