Home / archiefcentraal / mooie tweede editie drumfanfares got talent

mooie tweede editie drumfanfares got talent

In muziekgebouw De Klanken in Raalte vond zondag de tweede editie van Drumfanfare’s got Talent plaats. Deze talentenjacht werd georganiseerd door drumfanfare St. Caecilia voor haar eigen leden en was een groot succes. Met de talentenjacht wil de drumfanfare met name de jeugdleden het plezier van muziek maken laten ervaren en hen een plekje op het podium geven.

De optredens tijdens Drumfanfare’s got Talent waren zeer divers: Een optreden op keybord, een zelf ingestudeerd dansje van drie majorettes, een dans van moeder en dochter, een drumoptreden van vader en zoon (allebei drumleerlingen), twee leerlingen op saxofoon, twee leerlingen op drum, een majorette die een drumoptreden deed en twee leerlingdrummers op grote trom en trio trom. Daarnaast was er een hilarisch optreden van twee bestuursleden Jannita en Martine.

De eerste prijs was voor Hanne Koerhuis. Zij is majorette, maar speelde die middag een prachtig stuk op keybord. ‘Mooi gespeeld met veel emotie’ aldus de jury.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich aanmelden bij drumfanfare St. Caecilia voor muziekles op veel verschillende instrumenten. Kijk op www.drumfanfareraalte.nl voor meer informatie.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.