luttenbergse volleybalmeiden blijven maar winnen

De jeugdteams van de Luttenbergse volleybal blijven maar goed presteren. Tot op heden sleept elk seizoen wel één van de zes jeugdteams een kampioenschap in de wacht. En op zaterdag 12 april was het maar liefst twee keer raak voor de prille vereniging.

In Raalte werden de meiden van N4 1 op overtuigende wijze kampioen. De Luttenbergse meisjes (9 en 10 jaar oud) wonnen in de laatste wedstrijd met 4-0 van nummer twee Salvora.

Dit team bestaat uit Lynn Tielbeke, Ella Kleine Toereers, Elle van der Weegh, Jayn Boosveld en Lianne de Haan..

De meiden van N2 1 keerden vanuit Deventer terug op sportpark de Achterberg met kampioenschapsmedailles om hun nek. In De Scheg waren de meisjes (7 en 8 jaar oud) al ruim voor de laatste wedstrijd zeker van de eerste plaats. Dit team bestaat uit Gwenn Veldkamp, Isa Tielbeke, Nina van der Weegh, Nicky Maatman en Lynn Elshof.

Beide kampioensteams stortten zich na afloop op de haast traditionele en welverdiende schaal patat. De meiden worden nog eens extra gehuldigd op de kind-oudertraining die binnenkort op de agenda staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.