leerlingen carmel zetten school op de kop

Op het Carmel College Salland hebben de eindexamenkandidaten op hun laatste lesdag voor de examens de school flink overhoop gehaald. Tijdens de welbekende ‘stunt’, die in het teken stond van het thema ‘Jungle’, was niets te gek. Zo werd de complete lerarenkamer volgepropt met ballonnen en werden banken, tafels en stoelen overhoop gehaald. Met name de leerlingen konden dan ook terugkijken op een zeer geslaagde stunt.

Aangezien het thema ‘Jungle’ was, kwamen veel examenkandidaten verkleed als dier naar school en was de boel mooi aangekleed met legernetten en planten. Een doel dat de scholieren voor ogen hadden, was de lerarenkamer bezaaien met ballonnen. Mede door de hulp van Formido Raalte, dat 2500 ballonnen ter beschikking stelde, lukte dat heel aardig. Ook werden de postvakjes, die normaal keurig op alfabetische volgorde staan, omgewisseld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.