leaserijder wint profile tyrecenter jubileumactie

Meneer Went is één van de vier gelukkige winnaars van de Jubileumactie van Profile Tyrecenter, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de banden-, velgen- en autoservice specialist. De Deventenaar, berijder van J&T Autolease, ontving vorige week de Jubileumactie maandprijs uit handen van Benno Klein Koerkamp van Profile Tyrecenter Raalte. Een Nationale Dinercheque ter waarde van 150 euro. Afgelopen maand schreven duizenden klanten zich in om kans te maken op restitutie van hun factuurbedrag. De Jubileumactie loopt tot en met december 2014.

“Wat leuk dat ik tot één van de maandwinnaars behoor, dat verwacht je niet!”, zo was de eerste reactie van meneer Went. “Deze prijs neem ik natuurlijk graag in ontvangst, daar ga ik binnenkort heerlijk van dineren”, aldus de enthousiaste klant van Profile Tyrecenter Raalte. Volgens Benno Klein Koerkamp reageren de klanten enthousiast op de actie. “De actie is de opvolger van onze zeer succesvolle Money Back actie. Het terugwinnen van je factuurbedrag of het winnen van een dinercheque is een tastbaar iets en spreekt consumenten aan. Dat merken we op onze vestiging ook. De kaarten liggen altijd speciaal klaar op de balie. Zo kan de klant de actie nooit missen. We wijzen de klanten altijd op de actie, maar velen vragen er zelf al naar. De Jubileumactie is een blijk van waardering aan onze klanten voor het gestelde vertrouwen.”

Simpel meedoen

De jubileumactie wordt gevoerd vanwege het 25 jarig bestaan van Profile Tyrecenter in 2014 (10 augustus 2014). Klanten van Profile Tyrecenter kunnen zich voor de jubileumactie registreren op de website staging2.profile.nl/jubileum. Om het jubileum te vieren, trekt de notaris elke maand liefst vier winnaars: twee particuliere rijders en twee leaserijders. Particuliere klanten van Profile Tyrecenter maken maandelijks kans op volledige teruggave van het factuurbedrag. Leaserijders maken kans op een Nationale DinerCheque. Elke inschrijver ontvangt een attentie in zijn of haar email. Zo profiteert elke klant van deze bijzondere actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.