Home / archiefcentraal / landschapsmarkt dalfsen succes

landschapsmarkt dalfsen succes

De sfeervolle ambiance van havezate Den Berg, stralend weer, enthousiaste bedrijven en organisaties, en natuurlijk geïnteresseerde bezoekers. Alle ingrediënten voor een geslaagde landschapsmarkt maakten deze dag tot een groot succes. De gemeenten Dalfsen en Ommen, Provincie Overijssel, Het oversticht, Landschap Overijssel, Countus, Eelerwoude en The Citadel Company zorgden voor een interessant programma met lezingen en een markt waar direct een passend advies op vragen gegeven kon worden.

Lisanne Gerritzen van The Citadel Company: “Deze landschapsmarkt was helemaal geslaagd. De bezoekers kwamen met zeer gerichte vragen. We zien dat er veel mensen zijn die concreet aan de slag willen in het buitengebied. Of het nu gaat om het vestigen van een nieuw bedrijf of het zorgen voor een nieuwe inrichting van het erf.”

De markt gaat zeker een vervolg krijgen. Gerke Brouwer van Eelerwoude: “De vragen die vandaag werden gesteld, zien we in het hele Overijsselse buitengebied terugkomen. Vandaar dat we deze markt ook in de Kop van Overijssel en in Twente willen organiseren”

Mocht u de markt gemist hebben of uw vraag niet hebben kunnen stellen, via www.thecitadelcompany.com kunt u uw vraag alsnog aan een van de aanwezige partijen stellen.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.