landgoed den alerdinck decor van zomerfair

Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem, vlakbij Heino en Zwolle, vormt op zaterdag 16 en zondag 17 augustus het decor voor de allereerste Den Alerdinck Zomerfair. “De foto’s van Den Alerdinck spreken eigenlijk voor zich”, vertelt Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect enthousiast. “Den Alerdinck biedt de fair een prachtig groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting. Een mooiere locatie voor een fair kunnen wij niet bedenken!”

De kracht van de Den Alerdinck Zomerfair kenmerkt zich door een breed scala aan standhouders met kwalitatief hoogwaardige producten, passend bij de locatie. Denk hierbij aan mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, brocante, maar ook alles voor in de tuin en talloze cadeau-ideeën. “Als organisatie gaan we actief op zoek naar bijzondere standhouders, om er zo voor te zorgen dat de Den Alerdinck Zomerfair een bijzonder aanbod kent!”

Om de allereerste Den Alerdinck Zomerfair een doorslaand succes te maken, richt de organisatie zich op de hele regio. “De regio Zwolle kent nog geen hoogstaande fair”, legt Aline uit. “We verwachten dus veel bezoekers uit Zwolle, en daarnaast uit Salland en het Vechtdal. De Den Alerdinck Zomerfair vindt plaats aan het einde van het vakantieseizoen en er zijn op dat moment nog volop toeristen aanwezig in de regio. Ook hiervan verwachten wij veel belangstelling.

Door samen te werken met diverse mediapartners, zoals bijvoorbeeld Bijzonder Zwolle, bereiken we een doelgroep die geniet van het leven, die graag fairs bezoekt en ook bereid is daar geld te spenderen.”

Standhouders

Voor standhouders is er heel veel mogelijk. Zo zijn er verschillende maten pagodetenten, er zijn kramen en ook buitenruimtes te huur. Verder kunnen zij ook een plekje huren in de Beauty & Lifestyle tent. Dat is een sfeervolle grote tent met een diversiteit aan producten, zoals interieur, beauty & wellness en cadeau- en decoratie artikelen.

De luxe pagode tent is het paradepaartje van de fair. Deze sfeervolle en luxe uitziende pagodetenten geven een optimale presentatie van de producten en het merk. Voor de fair zijn er verschillende afmetingen van de pagodetenten: 3×3, 4×4 en 5×5 meter. Ook kunnen standhouders een kraam met luifel huren. De kramen met luifel staan verspreid over het terrein, maar vind je vooral in de boomgaard. De kramen geven een gezellige sfeer en passen goed tussen de bomen.

Wil je liever een buitenruimte van 12 of 18 m2 of misschien nog groter? Dan kan dat ook in overleg. Voor cateringbedrijven worden aparte tarieven gehanteerd. Cateraars kunnen contact opnemen de organisatie.

Informatie

De organisatie van de fair is in handen van Organisatiebureau Plan Effect uit Ommen. Meer informatie is verkrijgbaar bij Plan Effect aan de Van Reeuwijkstraat 40, via 0529-462332, info@denalerdinckzomerfair.nl en via staging2.denalerdinckzomerfair.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.