Home / archiefcentraal / lancering website verenigd comite wijhe

lancering website verenigd comite wijhe

Ook het Verenigd Comité Wijhe gaat mee met haar tijd. Vrijdag 11 april werd de website www.verenigdcomitewijhe.nl officieel gelanceerd door Bernardien Marskamp – van Aperlo (voorzitter van het Verenigd Comité Wijhe) en Hans Hutten (die de site up to date heeft gemaakt en ook de wijzigingen bijhoudt.)

Op deze site staat naast het programma van Koningsdag 2014 ook allerlei andere informatie. Zoals foto’s van div. Koninginnedagen uit het verleden, het Wilhelmus informatie m.b.t. 4 mei en nog veel meer.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.