Home / archiefcentraal / koos krijgt cadeau voor nieuwe locatie

koos krijgt cadeau voor nieuwe locatie

De Brede School De Springplank in Heino is inmiddels al een tijdje geleden feestelijk geopend, maar van een cadeau kwam het tot nu toe nog niet. De lokale oudercommissie van KOOS heeft de kinderopvang onlangs een canvasschilderij van illustrator Saskia Pekelharing cadeau gedaan.

Binnen deze brede school zit kinderopvang KOOS met een kinderdagverblijf, buitenschoolseopvang en het peuterwerk samen met de basisschool De Springplank. De decoratie is door de voorzitter van de lokale oudercommissie Esther van Zundert aan de clustermanager van KOOS Willemien de Haan overhandigd.

De oudercommissie is erg blij met de nieuwe brede school, waar de kinderen in een prettige omgeving professioneel opgevangen worden. Dit beeld wordt nu versterkt door de illustratie van Saskia Pekelharing.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.