Home / archiefcentraal / koningsspelen megasucces in olst wijhe

koningsspelen megasucces in olst wijhe

In het kader van de Koningsspelen zijn vrijdag 650 kinderen in Olst-Wijhe op drie locaties tegelijkertijd aan het bewegen geweest. Sportstimulering Olst-Wijhe heeft in samenwerking met de basisscholen, op drie locaties een waar oranje sportfeest georganiseerd.

Het thema was dit jaar ‘Samen’. Daarom is er gekozen voor een 10-kamp met veel samenwerkingsactiviteiten en tot slot een estafette, met tussendoor een appel van van Vilsteren. De zon scheen de hele middag en de kinderen en begeleiding waren super enthousiast. Behalve de scholen, heeft SOW volop de medewerking gehad van Sportclub Overwetering, Wijhe ’92 en SV Welsum. Dit alles heeft er voor gezorgd dat iedereen met een bruin gezichtje en een goed gevoel de vakantie is in gegaan.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.