kinderkleding en speelgoedbeurs raalte

Basisschool de Rietkraag organiseert voor de 12e keer een (2e hands) kinderkleding- en speelgoedbeurs. Het is een goede gelegenheid om voor kleine bedragen de kasten van de kinderen weer aan te vullen met kleding voor het voorjaar en zomer. Ook zal er veel speelgoed te vinden zijn. Iedereen die belangstelling heeft mag komen shoppen.

Iedereen kan kleding en/of speelgoed inbrengen, dit is niet alleen voor ouders van de Rietkraag, maar mogelijk voor alle belangstellenden. De voorwaarden die verbonden zijn aan inbrengen van kleding en speelgoed zijn als volgt:

Voor de kinderkledingbeurs kan kleding ingeleverd worden in de maten 92 t/m 176 (geen babykleding), schoeisel kan ook ingebracht worden, maar geen ondergoed, sokken etc, mits nieuw in verpakking. Voor de markt kan ook carnavalskleding ingeleverd worden. De organisatie kan kleding/speelgoed weigeren.

Kleding en speelgoed moet vrijdag 4 april 2013 worden ingebracht tussen 17.00 en 19.00 uur op school, voorzien van code, maat en prijs. De inbrenger prijst dus de eigen kleding. Tip: zet de code, maat en prijs op schilderstape. Dit hecht goed aan de kleding en voorkomt dat codes kwijtraken.

50 % van het gevraagde bedrag is ten gunste van de inbrenger, de overige 50 % is ten behoeve van de school. Niet verkochte kleding/speelgoed en de opbrengst van de beurs kan op zaterdag 5 pril 2013 worden opgehaald tussen 14.30 – 15.00 uur. Niet opgehaalde opbrengst en kleding vervalt aan school.

De beurs is op zaterdag 5 april van 10.00 – 12.30 uur in Basisschool de Rietkraag, Winterkoninkje 26 in Raalte. Voor meer informatie en/of het opvragen van een persoonlijke code kan je contact opnemen met Margreeth Rebers, tel. 0572-851184 (na 19.30 uur) of Sylvia Wolfkamp, tel. 0572 – 361541.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.