kinderen leren tennissen bij atc wijhe

Tennisvereniging ATC Wijhe organiseert verschillende tennisactiviteiten voor de basisschooljeugd in Wijhe en omstreken. Zo’n 450 leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen in Wijhe, Elshof en Boerhaar maken van 7 tot en met 11 en 15 april kennis met de tennissport. Gymdocent Gert-Jan Baas neemt de kinderen mee naar de tennisbanen van ATC Wijhe.

In plaats van de gymles in sporthal De Lange Slag, krijgen de kinderen tennisles van clubtrainer Duncan Meijer. De tennisvereniging zorgt voor tennisrackets, tennisballen en de andere materialen. Bij het schooltennis snijdt het mes aan twee kanten. De tennisvereniging hoopt leerlingen enthousiast te maken voor de balsport en zo nieuwe leden te krijgen. De gymleraar hoopt dat enkele van zijn pupillen, die nu nog van geen enkele sportclub lid zijn, aanhaken bij de tennisclub en zo in georganiseerd verband beweging krijgen.

Kinderen die de smaak te pakken hebben krijgen vijf vervolglessen voor 10 euro en kunnen voor een aantrekkelijke prijs lid worden van ATC Wijhe. Voor vragen kun je contact opnemen met de jeugdcommissie van ATC Wijhe, contactpersoon Wendy Scheuten staging2.atcwijhe.nl of email: w.scheuten@home.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.