kiek te zien in de huishoudschool

In De Huishoudschool komt een expositie van KIEK!. Dit is een fotoproject voor jongeren. De beste 300 foto’s die ingezonden zijn worden vanaf de week van de Amateurkunst getoond. Een professionele jury zal een selectie maken uit de ingestuurde foto’s. De winnaar ontvangt een nieuwe mobiele telefoon.

Het project

Om de jongeren in Salland bewust om te laten gaan met kunst en cultuur en in hun eigen regio is dit fotoproject opgestart. Jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot 20 jaar mogen een foto insturen van hun favoriete plek in Salland. Dit kan van alles zijn, je sportclub, het bos naast je huis of een plaats waar je graag komt. De foto’s moet gemaakt zijn met een mobiele telefoon en mogen bewerkt worden. Deelname kan door de mooiste foto, voorzien van naam, leeftijd en een beschrijving waarom het je favoriete plek is, op te sturen voor 24 april 2014 via WeTranfer naar:kieksalland@gmail.com.

De tentoonstelling

De jury die bepaalt welke foto’s er te zien zijn zal worden aangewezen door de kunstenaars die hun atelier hebben in de Huishoudschool. De 3 beste foto’s worden op A0 formaat uitgeprint en getoond in de tentoonstelling. De rest van de foto’s op A3 formaat. Naast de mobiele telefoon is de tweede prijs is een fotoshoot voor twee personen en voor degene die de derde prijs wint, wordt de winnende foto afgedrukt op canvas.

De foto’s komen online te staan op de Facebookpagina van het project: https://staging2.facebook.com/kiek.salland. Voor openingstijden van De Huishoudschool ga je naar de website:staging2.dehuishoudschoolraalte.nl.

Meer foto's