kick maatman kandidaat beloftentrainer eagles

Foeke Booy, die deze week veel kritiek had op jeugdopleiding, heeft goed gesprek gehad met Ten Cate waarbij duidelijke afspraken gemaakt zijn voor volgend jaar. Dat meldt Tijmen van Wissing (RTV Oost) op Twitter. Zo zou er een aparte trainer komen voor de beloften die 15 spelers elders gaat trainen. Kick Maatman, de huidige hoofdtrainer bij Rohda Raalte, wordt genoemd als mogelijke kandidaat.

De kans dat Foeke Booy aanblijft als hoofdtrainer bij Eagles lijkt zeer aannemelijk. In dat geval gaat hij met 22 spelers aan de slag op de Adelaarshorst. Hij hoopt dat ook Falkenburg hier bij blijft. Er zijn gesprekken geweest met de huurling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.