keuze in topmerken bij elferink schoenen

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft op zondag 30 maart twee modeshows gehouden in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Via Vai, Gabor, Paul Green en Van Bommel… Dit zijn slechts enkele topmerken uit de geweldige modieuze voorjaarscollectie van Elferink Schoenen. Daarnaast is er een uitgebreide trendy comfortcollectie voor de voet die net dat beetje extra speciale aandacht vraagt.

De nieuwe voorjaarsmode start met zachte tinten, zoals lichtroze, licht blauw, crème en taupe in allerlei korte boots en laarzen. De mode is vrij sportief en de look is wat stoerder door het gebruik van robuustere zolen en ronde leesten. Daar past een stevige hoge hak dus ook prima in thuis. Materialen zoals croco, metallic, gewaxt leer en suède worden in één schoen verwerkt. Zo is deze rustig qua kleur, maar ook allesbehalve saai. Ook zijn er naast veel laarsjes ook soepele instappers, pumps, sneakers en ballerina’s.

Niet alleen de collectie is helemaal nieuw, ook qua inrichting heeft Elferink Schoenen niet stil gestaan. “De vestiging in Raalte is in een prachtig nieuw jasje gestoken”, vertelt Niels Elferink. “De zaak is volledig gepimpt, met frisse kleuren en een dito uitstraling. Het is een bezoekje meer dan waard.”

Naast de verbouwing van de winkel van Elferink Schoenen, is er ook een volledig nieuwe en moderne webshop (staging2.elferinkschoenen.nl). Hierop kun je in alle rust de gehele collectie bekijken en natuurlijk ook bestellen.

Elferink Schoenen is gevestigd aan de Grotestraat 26 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.elferinkschoenen.nl Elferink Schoenen is een zusterbedrijf van X11 Schoenen.

Dit is de laatste aflevering van deze serie op onze website. Via het dossier kun je alle oude afleveringen terug lezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.