keiharde kritiek van gb olst wijhe gejank

We hebben Blind gevraagd om zijn mening aan ons te uiten, maar dat is tot heden nog niet gebeurd.

Blind is deze maand – en vandaag voor het eerst – Tweetkonte van de maand en weet derhalve dat zijn tweets extra in het daglicht staan. #spelletjes, voegt Blind aan zijn tweet toe, waarmee hij aangeeft dat hij vindt dat PvdA en D66 spelletjes spelen.

Met de onderhandelingen voor een nieuw college, de geuite onvrede van D66 en PvdA en het met gestrekt been ingaan van Marcel Blind, lijkt de politiek in het anders altijd zo rustige Olst-Wijhe tot het verleden te horen.

Verrassend, ook omdat de gemeente niet mee wilde doen aan een door Salland Centraal aangeboden stemwijzer. Argument van de partijen was bij monde van de griffie: “de standpunten van partijen verschillen te weinig van elkaar om kiezers via een stemwijzer de juiste keus te laten maken.”

Meer foto's