Home / archiefcentraal / kavels laag zuthem goed in trek

kavels laag zuthem goed in trek

Plan de Kleine Hagen in Laag Zuthem omvat vijftien nieuwbouwkavels. Om de kavels snel van de hand te kunnen doen, worden de grondprijzen betrekkelijk laag gehouden. De grond voor een rijtjeshuis moet 205 euro per vierkante meter opbrengen, wie vrijstaand wil bouwen moet 230 euro per vierkante neertellen.

De prijzen voor de kavels liggen in Laag Zuthem flink lager dan in Raalte. Wie bijvoorbeeld vrijstaand op de Franciscushof wil bouwen, moet grofweg 300 euro voor een vierkante meter neertellen.

Om daadwerkelijk tot actie over te gaan, wil de gemeente eerst minimaal zes kavels verkopen. Dat vanwege de aanloopkosten die Raalte nog opwachten: De grond moet bouwrijp gemaakt worden en bovendien moet er een brug voor het nieuwbouwplan aangelegd worden.

Wagenmans hoopt dat er in de herfst een begin met de werkzaamheden gemaakt kan worden. Dan kan er naar verwachting in het voorjaar van 2015 een start met de bouw van de huizen plaatsvinden.

Geïnteresseerden in een kavel, kunnen via de website van de gemeente Raalte meer informatie inwinnen. Zie daarvoor www.raalte.nl

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.