kampioen bevers mag het in 1e divisie proberen

In een fantastische ambiance met volgepakte tribunes werden zaterdag de kampioenswedstrijden van De Bevers gepeeld. Nadat Dames 2 en 3 ’s middag al hun kampioenschap hadden binnengehaald, lukte het ook het eerste team nog kampioen te worden. Het duel tegen Bolsward moest met 4-0 gewonnen worden om als kampioen te eindigen. Doordat de eerste twee sets werden verloren werd de spanning tot het uiterste opgevoerd. Door alsnog een hele benauwde zege (3-2) binnen te slepen eindigde De Bevers samen met Olhaco op 72 punten. Doordat ook het aantal gewonnen en verloren sets hetzelfde was, moesten er rekenmeesters aan te pas komen om te bepalen welk team uiteindelijk met de titel aan de haal zou gaan.

Het puntensaldo van de ploeg uit Lemelerveld bleek 48 positiever dan dat van de concurrent. Na ruim vijf minuten rekenen kon dan eindelijk de kurk van de fles en het feest op ‘Super Saturday’ losbarsten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.