jubileumavond reumafonds collectanten

Maandag 7 april hebben de collectanten van het Reumafonds een gezellige avond gehad in de Kern in Ommen. Zo’n 50 vrijwilligers waren aanwezig. Een grote groep van de aanwezigen collecteerden al vele jaren voor het Reumafonds en werden daarom extra in het zonnetje gezet. Deze mensen ontvingen allemaal een boekenleggen of een beeldje van het Reumafonds als blijk van waardering.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd een presentatie gegeven over het Reumafonds door de Regiocoördinator Anita Kleinjan. Na de pauze was er een optreden van het nieuwe popkoor Vocalitions.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.