jan smeekens heeft eigen schoolplein

“Sportief heeft twee betekenissen”, zei leraar Hans Nijboer. “Ten eerste natuurlijk bewegen. Maar daarnaast ook het verwerken van teleurstellingen. Jan heeft beide laten zien en wij zijn trots op onze oud-leerling. En daarom spelen de leerlingen van deze basisschool in het vervolg op het Jan Smeekensplein.”

Nadat Jan Smeekens enkele vragen van de kinderen had beantwoord, het plein had onthuld en even kort meedeed met een dansje, konden de kinderen niet wachten een handtekening van de Japanner uit Salland te ontvangen. En daar werd massaal gebruik van gemaakt. En zoals we Jan kennen, nam hij daar natuurlijk uitgebreid de tijd voor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.