inwoners olst wijhe praten mee over coalitie

De drie fracties zijn de besprekingen begonnen over een akkoord voor het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders in Olst-Wijhe. Inwoners krijgen nu de kans om onderwerpen aan te geven die zij van belang vinden voor het coalitieakkoord. Deze maand voeren de onderhandelaars van de fracties hun gesprekken.

De hooravond vindt plaats op woensdag 16 april vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Wijhe. De formateur, Eddy van Hijum, treedt op als voorzitter. Elke inspreker krijgt maximaal vijf minuten de gelegenheid het woord te voeren. Daarna is er zo nodig kort gelegenheid voor het stellen van vragen door de onderhandelaars. De onderhandelaars zullen deze avond alleen luisteren en vragen stellen. Zij zullen geen standpunten innemen of toezeggingen doen.

Je kunt je tot uiterlijk maandag 14 april aanmelden voor deze avond via de gemeente via telefoonnummer 14 0570 of via g.luijmes@olst-wijhe.nl.

Kun je niet aanwezig zijn en wil je de onderhandelaars toch van informatie voorzien? Stuur je opmerkingen dan voor 16 april naar de gemeente, t.a.v. de informateur, Postbus 23, 8130 AA in Wijhe of via g.luijmes@olst-wijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.