inschrijving sw4d op 1 mei open

Uit alle hoeken van het land, zelfs uit Duitsland, België, Zwitserland komen wandelaars jaarlijks in de herfstvakantie naar Raalte om mee te doen aan de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D).

De veldwerkers zijn in het voorjaar druk in de weer geweest om een kritische blik te werpen op de routes. Daarbij is gebruik gemaakt van eigen ideeën, maar ook van de suggesties afkomstig uit de grote hoeveelheid ingeleverde evaluatieformulieren.

Het commentaar van Jan Seygers van de werkgroep routes laat aan duidelijkheid niets te wensen over: “Het ziet er veelbelovend uit, inmiddels staan de toeristische beschrijvingen op de website!”

Het kidsprogramma wordt ieder jaar groter, mooier en avontuurlijker. Voor 2014 moet het thema ‘Op wandelsafari in Salland’ voor de nodige verrassingen gaan zorgen . “Op een later moment worden de details prijsgegeven, maar de volgende ingrediënten zitten er zeker in: kunst maken, knutselen en avontuur,” weet bestuurslid Maaike Heethaar te verklappen.

De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat mee met de tijd. Om die reden is besloten om de website aan te passen en te vernieuwen zodat die bruikbaar is voor mobiele telefoons en op de Ipad. Om het gebruikersgemak te testen is een online enquête opgesteld. Om de deelname aan het onderzoek te promoten wordt onder de deelnemers aan het onderzoek één startbewijs voor deelname aan de Sallandse Wandelvierdaagse verloot.

(staging2.sw4d.nl/enquete)

Tien wandelgidsen voor vroege vogels

Zodra de inschrijving is geopend wordt de promotie flink opgevoerd. Begon het jaren geleden met flyers en posters, tegenwoordig is SW4D online flink actief. Elke maand wordt een Facebook-actie gehouden.

Te beginnen in de maand mei: ‘schrijf je in deze maand in voor de SW4D van 2014: like ons op Facebook’. Deze vroege vogels maken kans op de populaire wandelgids ‘Wandelen in het hart van Salland’. “In totaal worden deze maand tien wandelgidsen verloot,” vult online promotor Lisa Heethaar aan.

Fit op weg naar de Sallandse wandelvierdaagse

Na twee succesvolle edities is er dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de groepstrainingen van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. De groepstrainingen zijn bedoeld voor wandelaars die graag één dag of meerdere dagen achtereen 20 kilometer willen lopen, maar nog niet echt goed weten hoe de voorbereiding moet verlopen.

Op zaterdag 30 augustus wordt er gestart met een kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte. Na de kennismakingsdag starten de groepstrainingen, waarbij de deelnemers toewerken naar hun einddoel.

Tijdens de zes wekelijkse trainingen worden de deelnemers onder deskundige begeleiding van wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis klaargestoomd om dit najaar fluitend en zonder blessures de 20 kilometer van de SW4D uit te lopen. Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse is een samenwerking van Raalte Gezond!, Fysio Therapie Salland, Vital Centre, Olympisch Netwerk Overijssel, Nobach Schoenen & Podologie, Salland Zorgverzekeringen en SW4D.

Meedoen aan het trainingsprogramma kost 25 euro. Aanmelden kan via de website staging2.sw4d.nl/sw4d-fit . Daar staat alle informatie omtrent de groepstrainingen Fit! op weg naar de Sallandse wandelvierdaagse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.