inmind is op weg naar de zomer

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft op zondag 30 maart twee modeshows gehouden in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Inmind ziet dit voorjaar een prominente plek voor de jumpsuit. “Jumpsuits ga je dit seizoen tegenkomen in alle vormen en maten. Wij hebben ze met print, effen, met mouwen en zonder mouwen”, zegt Ellen ter Haar.

Daarnaast zijn de blouses met een satijnachtige glans erg populair en tops in dunne stoffen met zachte pasteltinten. De pasteltinten komen terug, daarnaast zie je dit voorjaar lichte jeans en veel broeken met prints. zoals grafische prints, maar ook bloemenprints zijn in trek. Veel merken komen met romantische kleding in naturel tinten gecombineerd met oranje tinten. Het merk 10 Feet, dat onderdeel is van de nieuwe collectie, doet ook mee aan deze trend.

De jeans is nog steeds skinny. “Die trend is hardnekkig. Inmiddels komen de lichtere wassingen binnen voor het zomerse gevoel. Ook de lossere zomerbroeken, die lijkt op een harembroek maar dan zonder het lage kruis, worden populair dit voorjaar. Dat kan je ook leuk combineren. Zo kun je de broek chique dragen met een jasje en een hakje of casual met sneakers.”

Inmind heeft dit seizoen de collectie van Nikki Plessen uitgebreid. “we merken gewoon dat er veel vraag naar is net als het merk Super Trash. Deze merken krijgen namelijk veel media aandacht en dat herkennen klanten.”

Inmind by Ter Haar is gevestigd aan de Markstraat 3 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.terhaarmode.nl Inmind by Ter Haar is eigendom van de broers Hugo en Martijn ter Haar. Zij zijn ook eigenaar van Knock Knock Jeansstore en Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.