informatiemiddag over openbaar vervoer

KBO/55+Activiteitengroep Heeten

Woensdag 16 april is er een informatiemiddag over het openbaar vervoer. Via een power point presentatie zal er geïllustreerd met beelden uitleg gegeven over het reizen met de OV-chipkaart in bus, tram en trein. Er wordt uitleg gegeven over het aanvragen van de kaarten, de werking van de kaartautomaat, het opladen van saldo en over het in- en uitchecken.Per 1 januari 2016 houden de Regiotaxi’s op te bestaan en zullen de OV-‘s mogelijkheden een nog grotere rol vervullen bij het uitgangspunt dat zelfstandig reizen belangrijk is voor het onderhouden van sociale contacten.Ook kunnen er vragen gesteld worden over promotionele acties met korting en speciale vervoersbewijzen die er momenteel lopen. Na afsluiting van de bijeenkomst kunnen belangstellenden zich opgeven om met begeleiding van een OV-ambassadeur in kleine groepen het bovenstaande in de praktijk te brengen en te oefenen. Indien gewenst kan er ook een aanvraag ingediend worden om later een senior op individuele basis te begeleiden.

Een middag, die belangrijk is voor iedereen die van voornemens, is of door omstandigheden gedwongen wordt nu of in de nabije toekomst gebruik gaat of moet maken!

De middag begint om 14.00 uur in ‘t Trefpunt, Dorpsplein, Heeten. Kosten € 5,00 incl. koffie en een consumptie.

Inlichtingen: Gerard Koers 0572381650

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.