infomiddag over 3d geprinte brillen bij boertie

Boertie Optiek introduceert als één van de eerste optiekzaken in Nederland de 3D-geprinte collectie brillen van Monoqool. Ter ere daarvan staat er op zaterdag 19 april een demonstratie- en informatiemiddag op het programma bij de Raalter zaak. De volledige collectie van Monoqool is dan aanwezig.

Monoqool is een innovatief Deens merk dat zich met de introductie van 3D geprinte brillen opnieuw weet te onderscheiden van de concurrentie. Het merk toont daarmee meteen aan dat het maken van een mooie innovatieve bril vakmanschap is. Een feilloze pasvorm gecombineerd met een extreem laag gewicht geeft de drager een gevoel van ultiem comfort.

Door het gebruikte materiaal zijn de brillen tevens vele malen sterker dan de traditionele kunststoffen brillen. Een prettige bijkomstigheid is dat het een duurzaam productieproces is omdat er geen restafval ontstaat.

De brillen zijn stijlvol door de toepassing van de nieuwste trends zoals matte kleuren en fijn gevormde randen. Er is perfect gebruik gemaakt van de combinatie trend, innovatie en techniek. De demonstratie- en infomiddag duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.