in beeld open dag werkstation de hees

Leerlingen van de klassen 2, 3 en 4 van het praktijkonderwijs gaan onder schooltijd regelmatig naar het arbeidstrainingscentrum. Leerlingen van klas 5 gaan alleen als vervanging van de stage. Als de stage om welke reden dan ook niet doorgaat, gaat die leerling naar het werkstation de Hees.

Het is de bedoeling om op het arbeidstrainingscentrum de werkhouding van de leerling te trainen en daardoor te verbeteren. Bovendien komen ze in aanraking met producten die ze in het gewone bedrijfsleven ook tegenkomen. Op die manier proberen ze de leerlingen te leren werken, zodat de leerlingen hier tijdens hun stage wat aan hebben. Tevens hebben leerlingen op het arbeidscentrum de mogelijkheid om een heftruckcursus te volgens. Ze kunnen er zelfs hun heftruckcertificaat halen.

Voor meer informatie ga je naar de website:staging2.dehees.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.