in beeld onderlinge wedstrijden rgv kwiek

RGV Kwiek uit Raalte hield zondag weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijden turnen in sporthal Tijenraan. Zowel de sporthal als de spelzaal stonden deze dag volledig in het teken van turnen. Ongeveer 150 leden van de gymnastiekvereniging vertoonden hun kunsten. De leden van de disciplines Rohnradturnen, Gymnastiek, Acrogym en Dance! streden per afdeling om de te verdelen prijzen. De meiden keken weken uit naar de wedstrijden. Tussen de verschillende onderdelen door werden demonstraties van alle disciplines gegeven.

Fotograaf Johan Wolff was aanwezig bij de wedstrijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.