huiswerkbegeleiding en bijles in kulturhus

Vanaf nu is er de mogelijkheid om onder begeleiding huiswerk te maken in het Kulturhus De Mozaïek. Jenneke van Doesburg is de begeleider en heeft veel ervaring voor de klas en als huiswerkbegeleider. Momenteel volgt ze de opleiding Coach dyslexie. In die studie komen specifiek leerproblemen en hun aanpak aan de orde, zowel voor basisonderwijs als ook voortgezet onderwijs.

Vooral in het voortgezet onderwijs krijgen leerlingen te maken met het plannen van hun tijd en huiswerk, met soms veel leer- en maakwerk. Hoe leer je nu effectief? Hoe bereid je je goed voor op een toets? Thuis ontbreekt vaak de motivatie en de rust om het huiswerk goed te kunnen maken.

In de Mozaïek is er vanaf nu dus de gelegenheid om ’s middags van 15.30 uur tot 17.00 uur onder begeleiding het huiswerk te maken. In overleg plannen we op welke middag en hoe vaak per week. Op dit moment is de woensdagmiddag al gestart. Heb je hulp nodig? Dan kan Jenneke je helpen met het maken een samenvatting die je makkelijk kunt onthouden, ze overhoort de stof, samen kijken jullie vooruit naar lesstof die je lastig vindt.

De kosten bedragen € 7,50 per keer. Wil je meer weten? Mail naar: doesburgjwvan@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.