huisman en westerhof winnen bon groenrijk

H Huisman uit Heino en B Westerhof uit Dalfsen hebben een waardebon van 250 euro van Groenrijk Raalte gewonnen. Die bon wonnen ze na een actie van Groenrijk Raalte en Smulbaai Heino.

Wie voor de staatsloterijtrekking van maart en april loten kocht bij De Smulbaai, maakte kans op een waardebon van 250 euro. Vorige week heeft een medewerker van de Staatsloterij twee winnaars getrokken uit alle deelnemers. Zij hebben afgelopen zaterdag de prijs in ontvangst genomen.

Ondertussen loopt er ook een actie waarbij elke dag een winnaar met twee personen uit eten mag bij Restaurant Jan Steen in Heino. Die actie loopt tot en met 10 mei. De eerste winnaars zijn daar inmiddels van bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.