Home / archiefcentraal / help t natuurlijk huus met strobaalbouw

help t natuurlijk huus met strobaalbouw

‘t Natuurlijk Huus biedt een volledig programma. Je leert praktisch en theoretisch over de verschillende technieken van strobalenbouw. Natuurlijk krijg je ook een excursie in ‘t Natuurlijk Huus en hoor je over de filosofie van haar bewoners.

Je kunt je tent meenemen en opzetten in de wei van ‘t Natuurlijk Huus. Bij slecht weer is het mogelijk de vergaderruimte voor de nacht om te bouwen tot slaaplokaal. Wassen en douchen kan in het huis. In de buurt zijn ook prima overnachtingsmogelijkheden van bed and breakfast tot hotel. ‘s Avonds kunnen jullie een kampvuurtje stoken en omdat ‘t Huus midden in de natuur staat, kun je ook mooie wandelingen maken.

Het vrijwilligersevenement is van woensdag 23 tot en met zondag 27 april. Je kunt je aanmelden voor de hele periode of per twee, drie of vier dagen. Voor eten en drinken vragen ze 25 euro per dag per deelnemer. Je kan je aanmelden via: info@hetnatuurlijkhuus.nl

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.