heiki laing 4e tijdens nk mx2

Heiki Laing van MX team Twente is gister vierde geworden tijdens het NK MX2. De wedstrijd werd verreden op circuit “t Kötterbos” in St. Isidorushoeve. Hij eindigde in allebei de manches op de vierde plek, wat hem ook de vierde plaats in de daguitslag opleverde.

De start van de eerste manche was redelijk. Heiki kwam de eerste ronde als zesde door. Het tempo was hoog en na enige tijd achter de vijfde man te hebben gereden, wist hij deze uiteindelijk te passeren. Gaandeweg de wedstrijd klom hij nog een plaats en eindigde als vierde.

De start van de tweede manche was mede door een valpartij waar ook Heiki voor uit moest wijken, iets minder. Als achtste kwam hij de eerste ronde door. Het circuit was link geworden door alle diepe geulen en lange sporen van de zijspannen. Er werd opnieuw hard gereden en de eerste drie mannen trokken snel een behoorlijk gat op de rest van het veld waarin ook Heiki zich begaf.

Langzaam maar zeker wist Heiki plaatsen te winnen en in de laatste ronde kon hij nog flink aan zetten. In deze ronde reed hij het gat naar de vierde man dicht en wist hem ook nog te passeren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.