hannink een berg ervaring en met de tijd mee

Deskundigheid op alle gebieden van het vak, een forse rugzak met ervaring en alle moderne kneepjes die het makelaarsvak kent in de vingers. Hannink Makelaars is van oorsprong gevestigd in Raalte maar heeft haar tweede vestiging al jaren in Wijhe.

En in Wijhe zit Hannink midden in de woningmarkt. Met bijna de volledige nieuwbouwmarkt in het dorp in portefeuille, experts op alle gebieden en zeven personeelsleden staat Hannink als marktleider midden in de samenleving.

Inneke Reimert, vestigingsleider van Hannink Makelaars Wijhe, stelt dat ze met haar expertise een goede partner in vastgoed is. “We bieden net dat beetje extra. Gevestigd in het karakteristieke Villa Waterloo onderscheiden we ons met onze moderne aanpak, het gebruik van social media, moderne woningpresentaties en het gebruik van alle mogelijkheden die Funda biedt.” Bij die mogelijkheden van woningsite Funda kun je bijvoorbeeld denken hoge ranking door digitale plattegronden, 360 graden foto’s, 3D-modellen van woningen, digitale restyling, enzovoort. “Hoewel we met Hannink al langere tijd bestaan, kun je dus rustig stellen dat we met onze tijd zijn meegegaan.”

“Daarnaast bieden we deskundigheid op alle fronten van ons vak. We hebben in Max van der Kraak een agrarisch specialist, Paul Hannink heeft het bedrijfsonroerend goed in zijn portefeuille en samen met Gerrie Meijerman gaan we met z’n allen over de verkoop van nieuwbouw en bestaande woningen.”

Hannink Wijhe heeft de handen de laatste tijd flink vol aan nieuwbouw. Op 6 mei worden de bouwkavels van Park Wijhezicht uitgegeven, er komen nieuwe woningen voor starters op de Noorder Koeslag en zijn er nieuwbouwwoningen beschikbaar aan de Molenstraat en Tuurweide (open huis op 10 mei)

Je vindt Hannink Makelaars Wijhe in Villa Waterloo aan de Stationsweg 23 in Wijhe. Zie ook staging2.hannink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.