grote namen dit seizoen in theaters olst wijhe

Theaters Olst Wijhe beginnen het komend seizoen goed, met de aankondiging van een paar grote namen. Zo komen de cabaretiers Pieter Derks en Thijs Kemperink, maar ook Ernst, Bobbie & de Rest. De kaartverkoop voor het seizoen 14-15 begint op 17 mei 2014.

Pieter Derks

Cabaretier Pieter Derks was enkele seizoenen geleden ook te zien bij Theaters Olst Wijhe. Toen stond hij aan het begin van zijn carrière maar trok hij al veel publiek. Inmiddels is Pieter bijna wekelijks te zien bij De Wereld Draait Door en is hij vaste gast bij het improvisatieprogramma ‘In goed Gezelschap’. In seizoen 14-15 komt hij naar Theaters Olst Wijhe met een splinternieuw programma genaamd ‘Zo goed als nieuw’.

Thijs Kemperink

De Twentse cabaretier Thijs Kemperink komt voor het eerst naar Theaters Olst Wijhe. In zijn tweede programma ‘Gas d’r op’ laat cabaretier Thijs Kemperink ook zijn serieuze kant zien en ontpopt hij zich als een heuse verhalenverteller. Thijs neemt zijn publiek mee in een voor velen zéér herkenbaar verhaal en doorspekt dat met hilarische scènes en twee indrukwekkende drumsolo’s.

Ernst, Bobbie & de Rest!

Ernst, Bobbie & de Rest weten er altijd een feestje van te maken bij Theaters Olst Wijhe. Ook in het nieuwe theaterseizoen zijn kinderen met hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes weer van harte welkom om met Ernst en Bobbie een spannend avontuur te beleven, liedjes te zingen en veel plezier te maken.

Kaarten voor seizoen 14-15 kunnen vanaf 17 mei worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij DA Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek en Kantoor Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus VVV-balie (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.