geen roalter wind meer te krijgen

“Het laatste stapeltje is zojuist afgeleverd bij De Heeren Mannenmode.” Roné van Vliet, chef distributie van het populaire magazine Roalter Wind, is er zelf ook beduusd van. “Binnen twee weken zijn er ruim drieduizend exemplaren afgehaald bij onze erkende afhaalpunten.”

Van Vliet ziet het succes als een groot compliment voor de makers van Roalter Wind. “Het was natuurlijk een gok om het blad niet meer huis aan huis te laten verspreiden. We konden moeilijk inschatten in hoeverre onze lezers moeite zouden doen om een exemplaar te bemachtigen.”

Roalter Wind zal daarom ook het komende kwartaal weer volgens deze formule afgehaald kunnen worden. “Wie weet zijn er dan wat erkende afhaalpunten bij gekomen”, geeft Van Vliet aan. Hij heeft ook ontdekt dat er ‘niet erkende Afhaalpunten’ zijn. “Dat zijn ondernemers die geen erkend Afhaalpunt wilden worden (want dat kost geld, red.) maar via slinkse wegen exemplaren lieten ophalen bij een erkend Afhaalpunt en dit dan weer als service aan hun klanten aanboden.”

Raaltenaar Vincent Zernitz krijgt een van de laatste exemplaren Roalter Wind uitgereikt van Willy Huisken van restaurant De Bagatelle. ‘Ik had gehoord dat er hier nog eentje was.’ Huisken keek vreemd op toen hij Zernitz vanochtend in een slaapzak voor de deur zag liggen. Vanzelfsprekend bood hij de jonge Raaltenaar een kopje koffie aan zodat deze, toch lichtelijk verkleumd, met een bakje troost zijn Roalter Wind kon lezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.