forumdiscussie voetbal ontwikkeling salland

Maandagavond 31 maart heeft de tweede kaderavond van die voetbalseizoen van Voetbal Ontwikkeling Salland plaatsgevonden. De avond werd georganiseerd door de werkgroep VOS en vond plaats op het sportveld van sv Nieuw Heeten.

Het was een kaderavond die voornamelijk in het teken stond van een discussieplatvorm omtrent verschillende voetbal technische en bestuurlijke onderwerpen. Hoe gaat een vereniging om met techniektraining bij de jeugd? Op welke manier worden het selectiebeleid en de interne scouting binnen een vereniging toegepast? Hoe gaat men binnen een vereniging om met goedwillend ouders die als vrijwilliger actief zijn in samenwerking met gediplomeerde trainers? Dit soort vraagstukken zijn uitvoerig besproken, waarbij elke vereniging haar eigen visie gaf op de verschillende onderwerpen. Op die manier kon het belangrijkste doel van de avond behaald worden: “Als verenigingen leren van elkaar”.

Naast de kaderavonden organiseert VOS voornamelijk trainingen en wedstrijden voor B-, C- en D-jeugd van Sallandse aangesloten verenigingen in samenwerking met PEC Zwolle en FC Twente. Daarnaast worden er in samenwerking met de KNVB verschillende cursussen aangeboden zodat ook het kader van de verenigingen zich kan ontwikkelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.