five horse johnson naar ribs en blues

Five Horse Johnson is een heftig kwartet uit Toledo Ohio. De groep maakt sinds de oprichting in 1995 grensverleggende blues die sterk neigt naar stoner rock.

Moeiteloos mixen de muzikanten blues met classic rock met de goedkeuring van bluespuristen. Ranzige riffs en ruwe vocalen komen op een pittig volume het best tot zijn recht . Five Horse Johnson is hard, heavy en smerig waar nodig, zonder compromis.

Programma Ribs & Blues 2014

Zaterdag 7 juni: Vandenberg’s Moonkings , De Dijk en Kensington

Zondag 8 juni: Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra ft. Melanie C and Marc Almond , The Bluesbones , Bøkkers , The Delta Saints , John F. Klaver , Jo Harman , King Of The World , Sugar Boy & The Sinners , Thorbjørn Risager , The Delta Riggs , Texas Radio , Drivin N Cryin’ , Five Horse Johnson.

Maandag 9 juni: Gerry Mc Avoys Band of Friends , Bombino , Lee Fields , The Boom Band , Giant Tiger Hooch , Hollis Brown , Lightnin’ Guy & The Mighty Gators , Hamilton Loomis.

Via de website staging2.jijenoverijssel.nl kunnen liefhebbers op Eerste Pinksterdag inloggen voor beeld en geluid van Ribs & Blues. Een uitkomst voor mensen die om wat voor reden dan ook verhinderd zijn om het programma op zondag mee te maken.

Het Ribs & Blues festival is op 1e en 2e Pinksterdag zoals altijd gratis toegankelijk. Het programma voor deze beide dagen telt maar liefst 21 toonaangevende acts uit binnen -en buitenland. Daarnaast is er heel veel meer te beleven op het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in het centrum van Raalte. De ongedwongen festivalsfeer, het verrassende entertainment , het kinderparadijs en natuurlijk de beste spareribs.

Kaarten voor de zaterdagavond kun je kopen in Raalte, Heino en Lemelerveld. Zie voor de verkooppunten en meer informatie over het festival: staging2.ribsenblues.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.