fietstoerclub heikera houdt voorjaarstocht

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 27 april de Seine Wonen Voorjaarstocht. Toerleider Gerard Schokker heeft dit keer een compleet nieuwe route uitgezet, met keuze uit afstanden van 40, 60 en 100 kilometer. Alle routes van deze fietstocht zijn met pijlen uitgezet, bovendien krijg je bij vertrek een routebeschrijving mee.

Start/finish is bij Restaurant Zaal Oortwijn aan de Canadastraat 9 in Heino. Inschrijven voor de 100 km is mogelijk tussen 08.00 en 12.00 uur. Voor de 30 en 60 km is de inschrijving tussen 09.00 en 12.00 uur. De sluitingstijd en eindcontrole zijn om 16.30 uur.

De routes gaan in noordoostelijke richting. De 40 km gaat vanaf het startpunt in Heino naar Zwolle langs de Wijthmenerplas en ‘Tussen de Verlaten’ richting Dalfsen, waar de stop is. Van Dalfsen door Millingen, de Bosrandweg en Dalmsholte, richting Heino.

De 60-km gaat in dezelfde richting als de 40 km maar net iets verder richting Kranenburg-Broekhuizen richting Dalfsen met controlepost het Rode Hert. Van Dalfsen naar Welsum en Vilsteren via Dalmsholte richting Heino.

De 100 km gaat in dezelfde richting als de 40- en de 60 km, maar gaat door naar Hasselt en Zwartsluis en door het waterrijke gebied naar Meppel. Vanuit Meppel gaat het richting Lankhorst en IJhorst en naar Balkbrug en Witharen, waar de route weer aansluit op de 40- en de 60 km in Ommen.

De deelnamekosten van deze tocht bedragen 3.50 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. De deelname voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis.

Voor meer informatie kun je terecht bij toerleider Gerard Schokker: 0572-392833.

Zie ook staging2.heikera.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.