Home / archiefcentraal / fietsoplaadpunten bij horeca in wijhe

fietsoplaadpunten bij horeca in wijhe

De eerste Fietsoplaadpunten zijn geplaats bij verschillende horecagelegenheden in Wijhe. Bezoekers kunnen nu hun elektrische fiets gratis bij de desbetreffende horeca ondernemer opladen. De oplaadpunten zijn te herkennen aan de groene kastjes.

Het geheel is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de horeca ondernemers van Gastvrij Wijhe. De gemeente heeft namelijk voor de aansluiting betaald. Bart Vrielink van de Fa. Van Gurp was verantwoordelijk voor het plaatsen van de punten.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.