fakkelbrigade en fresku op pedro pico pop

Het Pedro Pico Pop festival heeft een aantal hip-hop en dance-acts vastgelegd voor de tiende editie van het festival op 28 juni in Raalte. Fakkelbrigade, Joost van Bellen, Fresku en Monsieur Plastique maken hun opwachting op het muziekspektakel in en om de oude betonfabriek waar Pedro Pico Pop wordt gehouden.

Uniek is het optreden van Fakkelbrigade. Dit is de officieuze opvolger van de Zwolse hiphopformatie Opgezwolle en bestaat uit onder meer Sticks, Rico, Typhoon, ART en James. In de afgelopen vier jaar hebben deze heren slechts één eerdere show gegeven in deze formatie. Speciaal voor Pedro Pico Pop geven ze nog één keer een spetterend optreden.

Joost van Bellen is een van de langst-draaiende electro DJ’s en staat bekend om zijn extravagante feestjes. De brutale rapper Fresku uit Eindhoven kenmerkt zich door zijn openhartige en humoristische nederhop. De excentrieke Monsieur Plastique tot slot is performance artist, festivalhost, MC, DJ en ‘algehele creatieve bezetene’ in één.

Vorige week werden de rockbands Teethgrinder, Edge of Serenity, Komatsu, Baby Godzilla en Striking Justice al aangekondigd, eerder werden Afterpartees, Raketkanons, Broken Brass Ensemble en Small Time Crooks al bevestigd.

Tickets voor het Pedro Pico Pop festival op 28 juni zijn te koop voor 17 euro via staging2.pedropicopop.com .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.