explore the summer bij wendyenkids

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft op zondag 30 maart twee modeshows gehouden in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Bij WENDY&KIDS vind je voor de zomer 2014 mooie items waarmee je de jungle and the BEACH kan trotseren. Helemaal hip zijn de fashionitems met de Hawaï, fruit of animal print. Het kleurenpalet bevat voor iedereen weer een fresh flavour: variërend van Soft neon, jungle green tot zomerse pastellen. Denim zomerparka’s, Jumpsuits, jogjeans, maxi dresses, ibiza shirts, fancy slippers en canvas tassen. Het is allemaal te vinden bij je favoriete shop WENDY&KIDS.

Name-it, Outfitters nation, Cost:Bart, Monta, Claesen’s, Kiezeltje, Vingino, Brian and Nephew, Little Pieces.

Kom en laat de kids van newborn tot 16 jaar stylen door het team van WENDY & KIDS!

Wendy & KIDS is gevestigd aan de Markstraat 8 in Raalte.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.