engberink blind bosch wethouder in olst wijhe

In het coalitieakkoord hebben de coalitiepartijen afspraken op hoofdlijnen gemaakt. Er zijn diverse punten omschreven. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven hoe er omgegaan wordt met de verkeersproblematiek in Olst, woningbouw, veiligheid, economische ontwikkeling, duurzaamheid, jeugdzorg, werk en inkomen, minimabeleid, zorgverlening, aandacht voor de kernen, burgerparticipatie en het inspelen op de kracht van de samenleving.

Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over het onderwerp financiën. Het aantal wethouders gaat van twee (voltijd)wethouders naar drie (deeltijd)wethouders om de bestuurskosten zo veel mogelijk gelijk te houden.

De benoeming van de nieuwe wethouders is gepland voor de raadsvergadering van 12 mei.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.