elf onderscheidingen bij lintjesregen raalte

Elk jaar worden er ter gelegenheid van Koningsdag onderscheidingen toegekend. In Raalte zijn dit jaar elf mensen onderscheiden. Burgemeester Piet Zoon reikte de onderscheidingen uit op vrijdag 25 april. Dit vond plaats tijdens een gezamenlijke bijeenkomst in de publiekshal van het gemeentehuis in Raalte.

De volgende mensen hebben een onderscheiding gekregen: De heer G.J. Bosch te Heino, mevrouw A.G.M. Neimeijer-Holtmaat te Heino, mevrouw A.M.W. Kappert te Raalte, G.W.F. Koolhof te Raalte, mevrouw J.H.M. Koolhof-Pleizier te Raalte, mevrouw T.A.J. ter Laak-Meijer te Raalte, de heer J.H. Middeldorp te Raalte, T.A. Offenberg te Heino, de heer G.H. Oplaat te Raalte, drs. H. van der Wal te Heino en tot slot de heer M.J. Westenenk te Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.